O nama

Radeks Marketing je privredno društvo koje na našem tržištu uspešno posluje od 1992 god. Direktni smo uvoznici i distributeri reklamnopropagandnog materijala.

Tu smo uvek za Vas, jer reklamnopropagadni material predstavlja nezaobilaznu kariku u poslovnom svetu. Poslovni poklon je najdirektniji način da pokažete klijentima da Vam je stalo do njih. Gest, delo, dar, poklon… sve može, ali bitna je suština, ona pozadinska poruka koja govori: “drago nam je da sarađujemo!”.

Radeks marketing Vam nudi čitav niz poslovnih poklona od kojih izdvajamo: hemijske olovke, gift setove, upaljače, priveske, satove, vinske setove, majice, kačkete, kožnu galanteriju, rokovnike, itd..Iste te proizvode možete I brendirati metodom laserskog graviranja, tampon štampe i sito štampe, kako bi oni ujedno bili I dobar vid Vaše reklame! Naši proizvodi će ispuniti Vaša očekivanja, a gravura I print se vrše nakon Vašeg odobrenja, tako da će svaka stvar biti na svom mestu.

Bavimo se izradom štampanog materijala, kao što su: katalozi, brošure, fascikle, kese i ostali štampani materijali. Na našem lageru uvek imamo širok asortiman proizvoda, tako da u svakom trenutku možemo da odgovorimo vašim potrebama u vrlo kratkom roku.